Wood & Build - Houtskeletbouw

  • Home
  • Wood & Build - Houtskeletbouw
Hoe gaan we te werk?

Hoe gaan we te werk?

Ons doel is het huis waar u van houdt, te bouwen. Om dat bereiken, laten we niets aan het toeval over. Wat mag u allemaal van ons verwachten?

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek peilen we naar uw wensen. We overlopen samen met u de bouwplannen. Met welke materialen wilt u bouwen? Welke isolatiediktes verkiest u? Hoe moet het buitenschrijnwerk eruitzien? Wanneer wilt u uw intrek nemen? En waar moeten we zeker rekening mee houden?

2. Offerte

Op basis van onze kennismaking stellen we een prijsofferte op. Samen met u overlopen we alles in detail en nemen we de tijd om het te bespreken. Goed om te weten: wij vragen gťťn voorschotten.

3. Planning

Offerte okť? Laten we dan maar snel starten aan uw toekomstige woning. De bouwwerken vangen aan in onderling overleg. Om zeker te zijn dat we op dezelfde golflengte zitten, overlopen we met u een vragenlijst. Daarin focussen we o.a. op het zeer technische gedeelte.

4. Werftekeningen en uitvoeringsplannen

Op basis van de vragenlijst werken we uw woning virtueel in 3D uit.

5. Loopt alles nog naar wens?

Wij hebben niets liever dan dat onze klanten erg betrokken zijn bij hun bouw. Daarom nemen we graag nog eens alle plannen met u door. Tevens checken we of de woning voldoet aan alle EPB-eisen ism EPB-CoŲrdinator

6. De materialen

We bestellen de benodigde materialen (ramen en deuren) op maat. Tegelijk maken we in onze eigen productie de panelen van het houtskelet.

7. Op naar de werf

Het materiaal is er klaar voor. Wij ook. En dus trekken we naar de werf met o.a. de vooraf gemaakte panelen. Het duurt nu nog zoín drie tot vijf weken tot we uw woning gemonteerd hebben.

8. Wekelijkse werfvergadering

Zitten we op schema? Zijn er obstakels? En verloopt alles nog volgens uw wensen? Om up-to-date te blijven, lassen we elke week een werfvergadering in. Zo blijven we op kruissnelheid.

9. Plaatsing van ramen en deuren

Nadat de ramen en deuren geplaatst zijn, kan er gestart worden met gevelbekleding, luchtdichting en isolatie.

10. Ziezo de ruwbouw

De woning waar u van houdt, staat helemaal recht. Nu nog de binnenkant: we bevelen u graag specialisten aan inzake elektriciteit, verwarming, ventilatie en sanitair.

Bij houtskeletbouw zijn dezelfde afwerkingen mogelijk als bij andere bouwmethodes. Na de constructie leveren we een droog gebouw af waardoor er direct gestart kan worden aan de binnenafwerking.

11. Altijd bereikbaar

Zit ons werk er nu op? Neen, helemaal niet. Graag helpen we u verder als u nog vragen of opmerkingen heeft.


Een nieuw huis zonder zorgen

Een nieuw huis is een grote stap. Een stap die je niet zomaar neemt. Daarbij is het van belang dat je altijd terug kunt vallen op een betrouwbare partner. Wood & Build -Houtskeletbouw is uw partner.

  • Totaal

  • Gebruikte materialen

  • Afwerking

  • Service